Vlees-/trancheermessen (slicer)

VleesmesVleesmes
Of je nu je ham wilt snijden als een mes door boter of je braadstuk wilt snijden met een chirurgische precisie, één ding is zeker, je hebt een vleesmes nodig dat aan de taak voldoet. Met zijn lange lemmet kan je in een snijbeweging een plak vlees afsnijden zodat je geen snijsporen in je vlees krijgt. Omdat het lemmet dunner is dan een koksmes zal het vlees minder aan het mes blijven plakken. 
Hoewel meskeuzes net zo subjectief kunnen zijn als de manier waarop je je rundvlees braadt, is het de moeite waard om een paar eenvoudige regels te onthouden als het gaat om snijwerk; laat het vlees ten minste 20 tot 30 minuten rusten onder folie. Ten tweede; zaag je plakken niet, gebruik de volledige lengte van het blad met elke snede in één richting.

Subcategorieen
Filteren op
Soort product
Merk
Meest verkocht Meest verkocht