Vlees-/trancheermessen (slicer)

Product filters
Availability
Product type
Brand
Prijs

 – 

  • ‎€107
  • ‎€313
Meest verkocht
Ziva Sense + Ziva OneTouch + 12 liter container package
Save 27%

Choose your sous vide stick:

Tip: Ziva Sense (800W) Wartmann 1507 (1300W) Anova Nano (800W) Anova Precision (1000W)

Choose your vacuum machine:

Ziva SlimTouch Ziva OneTouch

Choose your reservoir:

Small 7L (± 4 servings) Medium 12L (± 8 servings) Large 18L (± 12 servings) XLarge 28L (± 20 servings)
Power rating800 W
Ziva OneTouch
Save 11%
(4)
89,99 79,99
Power rating110 W

Size of reservoir:

Small (7L) Medium (12L) Large (18L) XLarge (28L)

VleesmesVleesmes
Of je nu je ham wilt snijden als een mes door boter of je braadstuk wilt snijden met een chirurgische precisie, één ding is zeker, je hebt een vleesmes nodig dat aan de taak voldoet. Met zijn lange lemmet kan je in een snijbeweging een plak vlees afsnijden zodat je geen snijsporen in je vlees krijgt. Omdat het lemmet dunner is dan een koksmes zal het vlees minder aan het mes blijven plakken. 
Hoewel meskeuzes net zo subjectief kunnen zijn als de manier waarop je je rundvlees braadt, is het de moeite waard om een paar eenvoudige regels te onthouden als het gaat om snijwerk; laat het vlees ten minste 20 tot 30 minuten rusten onder folie. Ten tweede; zaag je plakken niet, gebruik de volledige lengte van het blad met elke snede in één richting.