Vlees-/trancheermessen (slicer)

VleesmesVleesmes
Of je nu je ham wilt snijden als een mes door boter of je braadstuk wilt snijden met een chirurgische precisie, één ding is zeker, je hebt een vleesmes nodig dat aan de taak voldoet. Met zijn lange lemmet kan je in een snijbeweging een plak vlees afsnijden zodat je geen snijsporen in je vlees krijgt. Omdat het lemmet dunner is dan een koksmes zal het vlees minder aan het mes blijven plakken. 
Hoewel meskeuzes net zo subjectief kunnen zijn als de manier waarop je je rundvlees braadt, is het de moeite waard om een paar eenvoudige regels te onthouden als het gaat om snijwerk; laat het vlees ten minste 20 tot 30 minuten rusten onder folie. Ten tweede; zaag je plakken niet, gebruik de volledige lengte van het blad met elke snede in één richting.

Popular first
   
20 Per Page
Yaxell Super Gou Vleesmes klein 15cm
   
319,44
Delivered on 6 october
Yaxell Super Gou Vleesmes klein 18cm
   
378,73 379,00
Delivered on 6 october
Yaxell Ran Vleesmes 18cm
   
158,51 159,00
Delivered on 6 october
Yaxell Ran Vleesmes klein 15cm
   
129,47
Delivered on 6 october
Subcategorieen
Filteren op
Availabilty
Product type
Brand