Ziva deksel voor 12 liter waterbak

20,00
 
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Op voorraad
920040
 
De voordelen van Kenners

Gratis verzending* vanaf €49

Tot 14 dagen ruilen of je geld terug

Deskundig advies en support

Beste Prijsgarantie


Een deksel helpt geluid en waterdamp te verminderen. Ziva deksels zijn speciaal op maat gemaakt voor Ziva sous-vide reservoirs.

Geen Ziva bak maar wel dezelfde maat? Neem dan contact met ons op om te checken of je een passend reservoir hebt.

Met deze deksel voorkom je dat je veel water het sous-vide waterbad verliest en continu moet bijvullen. Een perfect passend deksel voor op onze 12 liter sous-vide waterbakken met een uitsparing die geschikt is voor alle sous-vide sticks met een ronde verwarmingsbuis tot rond 65mm. Door een deksel te gebruiken zal er minder stoom ontsnappen waardoor je minder vaak water hoeft bij te vullen en je waterbad beter op temperatuur blijft. 

Let op: dit deksel past niet op 12 liter reservoirs van SousvideKenner / Ziva die zijn gekocht vóór 1 juli 2019. Deze deksels zijn geschikt voor Ziva sous-vide waterbakken.

In combinatie met sous-vide isolatieballen wordt waterverlies nagenoeg volledig voorkomen. Bovendien wordt het sous-vide bad nóg stiller, wat handig kan zijn als u een erg krachtige sous-vide stick als de Wartmann SV-1507 gebruikt. Tip: je krijgt bij ons gratis een set isolatieballen bij vrijwel alle sous-vide sticks.

Kenmerken

  • Materiaal: Polycarbonaat
  • Lichtgewicht kunststof blijft koel aanvoelen
  • Deksels en bakken zijn vaatwasmachinebestendig
  • Bestand tegen temperaturen van -40°C tot +100°C
  • Dit deksel past niet op 12 liter reservoirs van SousvideKenner / Ziva die zijn gekocht vóór 1 juli 2019. Onze huidige reservoirs zijn wel geschikt.
Merk:
Ziva
Garantie:
2 jaar
Soort product:
Deksels
EAN:
8719992311743
Formaat van reservoir:
Medium (12L)